REGISTRACIJA IN VARSTVO PODATKOV

Za nakup v spletni strani tripex.org je potrebna registracija, ki je (čeprav se vam morda zdi odveč) zelo preprosta, hkrati vam prinaša številne ugodnosti, nam pa olajša obravnavo vašega naročila.
Ob registraciji preprosto vnesite nekaj zahtevanih podatkov, nakar vam bomo na navedeni e-naslov poslali vaše uporabniško ime in geslo.
Svetujemo vam, da pri prvi prijavi geslo zamenjate, oba podatka pa skrbno shranite za bodočo uporabo.
Vnešeni podatki bodo varovani skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in ne bodo uporabljani za noben drug namen, razen za obdelavo naročila, oddanega s strani kupca.

Vaši osebni podatki se obdelujejo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Varovanju osebnih podatkov naših uporabnikov posvečamo izredno skrb in pozornost, saj se zavedamo njihove občutljive narave. Upravitelj spletne trgovine tripex.org je v skladu z zakonom zavezan k varovanju osebnih podatkov.

Tripex.org jamči, da podatki uporabnikov ne bodo predani tretji osebi. V primeru težav oz. nejasnosti pri naročilu si pridržujemo pravico do stika s kupcem prek sredstev komunikacij na daljavo, v kolikor kupec temu izrecno ne nasprotuje. Dostavni službi bomo zaupali le vaš naslov
za dostavo. Vaši osebni podatki, ki jih vpišete pri registraciji so strogo zaupni in bodo razkriti le, če je takšna obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov.

Priporočamo, da splošne poslovne pogoje pozorno preberete in si jih shranite za morebitno kasnejšo uporabo.
Vaši osebni podatki se uporabljajo zgolj za pravilno obdelavo vašega naročila in dostavo, zato jih skrbno hranimo in uporabljamo. Če se prijavite na e-novice, potem se bo vaš e-naslov uporabil tudi za namen reklame. Pogoj za pošiljanje je vaše izrecno soglasje, ki ga lahko kadarkoli prekličete.