Pralni stroj Beko WMP8744XD

599.90

Ni na zalogi

 • tehnologija samostojnega doziranja detergenta
 • zmogljivost 8kg inverter motor
 • energijski razred A+++
 • 5 let garancije

Ni na zalogi

Opis

Pralni stroj Beko WMP8744XD se pohvali s tehnologijo ProSmart invertnega motorja, ki ponuja visokoenergetsko učinkovitost, tišje delovanje, boljšo učinkovitost pranja in kar 10-letno garancijo na svoje delovanje.

Z naprednimi programi pranja, kot so program za odstranjevanje trdovratnih madežev, športno perilo in Goratex oblačila, program za higieno, program za občutljivo perilo, program za srajce in program za volno, ročno pranje ter program za samočiščenje bo za vaše perilo poskrbljeno na najvišji ravni, s tehnologijo samodejnega doziranje detergenta pa bo količina čistilnega sredstva vedno optimalna. S pomočjo LCD zaslona je upravljanje preprosto in uporabniku prijazno.

ProSmart™ Inverter Motor

Uradni partner vseh, ki varčujete z energijo

Uporabniki, ki želite le najboljše, to zahtevate z razlogom. Imate seznam stvari, ki si jih želite. Pričakujete visoko učinkovitost – navsezadnje sta čas in denar pač dragocena. Tehnologija ProSmart™ Invertnega motorja ponuja 10 let garancije na svoje delovanje in energetsko učinkovitost energijskega razreda A+++ (-70 %)*, ki poskrbi za velik prihranek energije. Tehnologija prinaša tudi tišje delovanje in višjo hitrost motorja, kar omogoča nastavitev različnih hitrosti obratov ožemanja, hkrati pa je zelo prijazna do okolja.

*Testirano v lastnem laboratoriju.

Tehnologija samodejnega doziranja detergenta – AutoDosing

Samodejno doziranje detergenta zagotavlja optimalen nadzor nad količino tekočega detergenta in mehčalca, kar prinaša prihranek denarja in energije. S pomočjo treh senzorjev se optimizira poraba vode, energije in količina detergenta. Na ta način bo za vaše perilo vedno vrhunsko poskrbljeno brez napora in skrbi, detergent pa boste vstavili le na vsakih 20 pranj.

Tehnologija za odstranjevanje madežev – StainExpert™ Uradni partner blatnih športnih hlač

Nogomet je nadvse zabavna igra, kljub temu pa smo prepričani, da svojega blatnega in s travo umazanega nogometnega junaka ne pričakate vedno najbolj nasmejani. Izbrani modeli pralnih strojev Beko so poleg ostalih izvrstnih tehnoloških rešitev opremljeni s tehnologijo »StainExpert™«, ki učinkovito in uspešno odstrani vse, tudi najbolj trdovratne madeže.

Program je kos kar 24 različnim vrstam madežev.

Tehnologija AquaWave®

Uradni partner vaših najljubših srajc

Zahvaljujoč novi tehnologiji bobna Beko AquaWave®, pralni stroji Beko zagotavljajo nežno, vendar učinkovito pranje vseh vrst oblačil, ki bodo kljub pogostemu pranju ostala kot nova. Tehnologija s pomočjo posebno oblikovane notranjosti bobna posnema nežno in učinkovito gibanje ter moč valov in s tem ščiti vaša oblačila pred obrabo, saj posebej oblikovane lopatice v obliki valov izboljšujejo rezultate pranja in poleg nežnega pranja poskrbijo tudi za manjšo porabo energije.

Program za odstranjevanje dlak hišnih ljubljenčkov s perila

Če ste ljubitelj hišnih ljubljenčkov imate zagotovo na kavču, postelji in svojem perilu veliko dlak, ki se z običajnim načinom pranja ne odstranijo popolnoma. Program za odstranjevanje dlak hišnih ljubljenčkov s perila s pomočjo dodatnega predpranje, dodatnih gibov bobna in ciklov izpiranja, omogoča učinkovito

Samodejni program

Uradni partner neobremenjenih

Če ste eden izmed tistih, ki vam razvrščanje perila in iskanje posebnih programov ni preveč pri srcu, je program za samodejno pranje vaš največji zaveznik. Program s pomočjo pametnih senzorjev zazna količino in vrsto vstavljenega perila ter samodejno določi najboljše parametre pranja, medtem pa se sami lahko v miru posvečate drugim opravkom ali vam bolj zabavnim stvarem.

Posebno hiter program – Xpress Super Short Uradni partner svežega videza

Ste tudi vi eden izmed tistih, ki obožujejo nakupovanje novih oblačil, ker si vedno želite biti v koraku z modnim trendom? Si takoj po nakupu želite obleči svoja nova oblačila, vendar nočete nositi neopranih? S svojim super kratkim 14 minutnim ciklom pranja* vam Beko ponuja izjemno rešitev za prihranek vašega dragocenega časa. Odslej bodo vaše skrbi odpravljene, vaše obleke čiste, vi pa ne boste zamudili nobene priložnosti. *Za 2 kg perila opranega pri 30 °C

Tehnologija OptiSense™

Uradni partner prezasedenih

Če ste večino svojega prostega časa zelo zasedeni in se ne želite dodatno obremenjevati s preverjanjem ali je z vašim perilom med ciklom pranja vse v najlepšem redu in kdaj bo cikel pranja zaključen, imamo za vas prijetno novico. Pralni stroji Beko so opremljeni s tehnologijo OptiSense™, ki omogoča optimalen nadzor nad potekom cikla pranja ter nad porabo energijo. Štirje pametni senzorji za merjenje temperature, optimalen nivo vode, hitrost motorja in omrežno napetost zagotavljajo odlične rezultate pranja s popolnim nadzorom vode, energije, čistilnega sredstva in porabo časa.

WoolMark®

Uradni partner najtoplejših puloverjev

Zaradi trde vode in trenja ob neposrednem stiku s površino bobna se volnena oblačila med pranjem lahko poškodujejo. Zato je Woolmark® odobril program za pranje volnenih oblačil, ki natančno odmerja količino vode in nadzira gibanje bobna, volnena oblačila pa se nežno obračajo v bobnu. Program je prilagojen oblačilom, pri katerih je potrebno nežnejše pranje.

Kapaciteta (kg)

8

Maksimalna hitrost ožemanja (obr./min.)

1400

Razdelek hitrosti ožemanja         1400/1200/1000/800/600/400

Invertni ProSmart motor              Da

Število programov           16

Programi               1. Bombaž

 1. Eko bombaž
 2. Sintetika
 3. Mini 14
 4. Mešano perilo
 5. Volna/ročno pranje
 6. Občutljivo perilo
 7. Ožemanje+črpanje
 8. Izpiranje
 9. Program za spodnje perilo
 10. Športna oblačila (Goretex)
 11. Temno perilo/Jeans
 12. Program za odstranjevanje madežev
 13. Program za srajce
 14. Program za higieno (Hygiene+)
 15. Samodejni program

Pomožne funkcije

 1. Odstranjevanje dlak hišnih ljubljenčkov 2. Hitri program 3. Powder Detergent 4. Tiho pranje

Kontrolni sistem              LED zaslon

Parno pranje     Ne

Senzor izpiranja                Ne

Zamik pričetka delovanja             0-24h

Tip stranske stene          S oblika

Senzor obremenitve      Ne

Visokotehnološki grelnik              Da

Pokazatelj preostalega časa pranja

Da

Tipka za izbiro temperature       Da

Velikost vrat      Velika

Kot odpiranja vrat (v stopinjah)

170

Sistem za samodejno prilagajanje vode Da

Material bobna Nerjaveče jeklo

Barva    Bela

Garancija            5 let

EAN       8690842130922

Varnost

Zaščita proti izlivanju vode          Da

Vrsta zaščite      OverFlow

Zaklepanje tipk Da

Poraba

Energetski razred            A+++

Razred učinkovitosti ožemanja

B

Letna poraba vode (AW_c) (l)

10559

Letna poraba električne energije (AE_c) (kWh)  175

Glasnost delovanja: pranje/ožemanje (dBA)       53/75

Mere

Dimenzije aparata (VxŠxG) (mm)

840x600x540

Go to Top