VGRADNA PEČICA GORENJE BOS6747A041BG

469.90

Ni na zalogi

Upravljanje: IconTouch
Vrsta izdelka: Vgradna pečica
Mere (Š×V×G): 59,5 × 59,5 × 56,4 cm

Linija: Advanced Line
Energijski razred: A+
Barva izdelka: Črna
Barva ročaja: Barva temno sivega česanega nerjavnega jekla
Material čelne plošče: Steklo
Material notranjosti vrat: Visoko kvalitetni EcoClean emajl

Ni na zalogi

Opis

Učinkovitost

Vrsta pečice: Večsistemska pečica BigSpace – 77 l SuperSize, največja uporabna površina pečenja
Uporabni volumen pečice: 77 l
Maksimalna temperatura pečice: 300 °C
Površina največjega pekača: 1.360 cm²
Ravna steklena površina vrat: Odstranljiva ravna steklena površina vrat
HomeMade Plus kaminska oblika pečice: HomeMade Plus kaminska oblika pečice
PerfectGrill: PerfectGrill

Upravljanje

Oblika gumba: Ergonomski gumbi
Upravljanje: IconTouch

Načini ogrevanja

Načini ogrevanja: Konvencionalno, Konvencionalno z ventilatorjem, Veliko infra grelo, Okroglo grelo in ventilator, Infra grelo in ventilator, Spodnje grelo, okroglo grelo in ventilator, Odtaljevanje, FastPreheat, WarmPlate, GentleBake, Peka zamrznjenih živil, Pizza, Sabbath način, Zgornje grelo, okroglo grelo in ventilator, Malo infra grelo in okroglo grelo, TurboBake, LightBake, Malo infra grelo, spodnje grelo in ventilator, AirFry+, Pogrevanje hrane, Veliko infra grelo in spodnje grelo
STEPBake: STEPBake: koračno pečenje
AirFry+: AirFry+
Peka zamrznjenih živil: Peka zamrznjenih živil
GentleBake: GentleBake
Pizza: Funkcija pizza

Značilnosti

Tečaj vrat: SoftOpen in GentleClose tečaj vrat
Sabbath način: Sabbath način
SuperSize: SuperSize
ExtraSteam: ExtraSteam
AutoBake: AutoBake
Pečenje na več nivojih hkrati: Pečenje na več nivojih hkrati
Osvetlitev pečice: Zgoraj in na strani

Oprema

Globok emajliran pekač: 1 globok emajliran pekač
Plitek emajliran pekač: 1 plitek emajliran pekač
Mrežna rešetka: Mrežna rešetka
Dvonivojska izvlečna vodila z delnim izvlekom: Dvonivojska izvlečna vodila z delnim izvlekom

Varnost

Hladilni ventilator: Dinamično ohlajevanje pečice plus – DC+
Temperatura pečniških vrat: Trojna steklena pečniška vrata z enojno refleksijo (CoolDoor)

Enostavno čiščenje

Material notranjosti pečice in pekačev: Visoko kvalitetni EcoClean emajl (pečica in pekači)

Tehnični podatki

Poraba energije večsistemska/konvencionalna: 0,71 kWh (večsistemska), 0,97 kWh (konvencionalna)
Moč grila: 2.300 W
Priključna moč: 3,5 kW
Mere (Š×V×G): 59,5 × 59,5 × 56,4 cm
Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 62 × 66 × 67,5 cm
Mere vgradne odprtine (ŠxVxG) (min-max): 56-56,4 × 59-60 × 55 cm
Neto teža: 29 kg
Bruto teža: 31 kg
Poraba v stanju mirovanja: 1 W
Priključna moč: 3.500 W
Šifra: 738594
EAN koda: 3838782512872

AutoBake: Gorenje OptiBake pečice nudijo samodejne programe pečenja z možnostjo izbiranja med 22 recepti, kar je popolno za začetnike. Ker so Gorenjevi strokovnjaki temeljito testirali AutoBake programe, vam pri pečenju ne bo več spodletelo, do odličnih rezultatov pa boste prišli tudi brez predhodnega segrevanja pečice.
Vse kar mora uporabnik narediti je izbrati vrsto jedi, nastaviti težo in pritisniti start. Za vse ostalo bo poskrbela pečica.
BigSpace: Ste pripravljeni na XXL recepte? Inovativna rešitev v oblikovanju omogoča večjo notranjost in v celoti je uporabljeno širino pečice. Na vsakem pladnju je več prostora, vrhunska tehnologija pa poskrbi, da je hrana enakomerno pečena na vseh nivojih.
CoolDoor: Posebna inovativna izdelava in premaz na vratih izolirata pečico, da toplota ostane ujeta in tako ne uhaja iz pečice, kar optimizira enegijsko porabo. Pečica je tako tudi bolj varna za otroke in hišne ljubljenčke ter ne segreva prostora po nepotrebnem.
DC+ System: Sistem DynamiCooling učinkovito hladi zunanjost pečice in tako prepreči škodo, ki bi lahko nastala zaradi visoke temperature. V pečicah s sistemom DynamiCooling+, toplotni senzorji regulirajo hlajenje zunanjih sten, dokler temperatura ne pade na 60 °C. To je še posebej priročno pri pečicah s pirolitičnim čiščenjem, ki dosežejo izredno visoke temperature.
ExtraSteam: Ta program ustvarja popolno okolje za peko z paro in zagotavlja, da bo vač kruh popolno vzhajal in imel popolno skorjico. Vse kar morate storiti je, da v plitev pladenj vlijete nekaj vode, izberete program ExtraSteam in pustite pečici, da opravi svoje delo.
FastPreheat: OptiBake pečica se segreje na 200 °C v samo 5 minutah kar pomeni, da porabi 30% manj časa kot standardne pečice in je tako ena izmed najhitrejših pečic na trgu.
Ta funkcija je še posebej priročna za pripravo jedi, pri katerih mora biti pečica predhodno že dobro segreta. Ob doseženi temperaturi nas pečica opozori z zvočnim in svetlobnim signalom.
FrozenBake: Učinkovit program pečenja je idealna izbira za vso zmrznjeno hrano in predpripravljene jedi.
GentleBake: Ta funkcija je namenjena nežnemu, počasnemu in enakomernemu pečenju. Na ta način hrana ostane izjemno mehka in sočna. Primerno za pripravo mesa, rib ali peciva na enem nivoju.
Mehko odpiranje in zapiranje: Samo rahel dotik je potreben za tiho in mehko odpiranje in zapiranje vrat pečice.
HomeMade oblika: Pečice Gorenje so znane po svoji inovativni zaobljeni odprtini, ki je že vrsto let njihova značilnost. Oblika HomeMade je bila navdihnjena s strani tradicionalnih peči na drva in zagotavlja boljše kroženje zraka v primerjavi s konkurenti.
Zdaj je oblika HomeMade popolnoma prenovljena in pretok zraka izpopolnjen zaradi nove zasnove grelnika in izboljšane porazdelitve prezračevalnih odprtin. Zato je temperatura enakomerno porazdaljena po celotni pečici.
Nikoli več na bodo vaše jedi prepečene na eni in premalo pečene na drugi strani.
MaxView: Ali ste vedeli, da odpiranje vrat med pečenjem povzroči padec temperature in lahko uniči vašo jed? Povečano okno nove pečice OptiBake, odlična halogenska osvetlitev in preglednejša razvrstitev nivojev pečenja, vam omogočajo popoln pregled nad pečenjem brez odpiranja vrat.
Pečenje na več nivojih: Kombinacija pametnega gibanja zraka, enakomerno porazdeljenih prostorov med pladnji in posebne rahlo zaobljene votline zagotavljajo enakomerno pečenje hrane na vseh nivojih, ker je prostornina pečice večja, je tudi pregled nad pečenjem boljši.
PerfectGrill: Najboljše rezultate pečenja dosežemo s kombinacijo večjega in manjšega grelca, kjer je slednji znotraj večjega. Premišljena namestitev grelcev omogoča optimalno porazdelitev toplote, kar vodi v najboljše rezultate pečenja, tako da je hrana vedno hrustljava od zunaj in mehka od znotraj.
Pizza funkcija: Program omogoča nastavitev temperature do 300 °C in je posebej oblikovan za peko pice, fokače, tortilij in podobnih pekovskih dobrot.
Snemljiva steklena vrata: Steklena vrata se lahko enostavno odstranijo, kar omogoči enostavnejše čiščenje in sijajen pogled v pečico.
StepBake: StepBake omogoča kuharju popoln nadzor na pečenjem. Enostavno nastavite parametre za vsak od 2 oziroma 3 korakov, za ostalo bo poskrbela pečica. Vi samo uživajte v končnem rezultatu.
Teleskopska vodila: Teleskopska vodila nudijo popoln pregled nad pečenjem, kot tudi varnejše in enostavnejše rokovanje s pekači. Odvisno od modela, imajo Gorenje OptiBake pečice funkcijo 3/4 podaljšanja teleskopskih vodil na enemu ali dveh nivojih. Dodatna funkcija so fleksibilna teleskopska vodila, ki jih namestimo po želji.

Vgradna skica
Navodila za uporabo
Navodila za uporabo
Navodila za vgradnjo
Energijska nalepka
Informacijski list

EAN:3838782512872
Go to Top